Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/agrosadr/rasad.rs/wp-content/themes/kahuna/includes/loop.php on line 302

PASSPORT F1

PASSPORT F1 je vrlo rani hibrid dinje (Galia tip). Plodovi su okrugli, prečnika u proseku 18 cm i težine oko 2,5 kg. Kora je tanka, mrežasta, bez izraženih rebara. Intenzivan miris i izuzetno prijatan ukus ploda su posebna odlika ovog hibrida. PASSPORT F1 je pogodan za intenzivnu njivsku proizvodnju jer daje 6-8 ujednačenih plodova kao i za proizvodnju u plastenicima. Dužina vegetacije od rasađivanja do zrenja je 55-60 dana.

Cena rasada: 50-60 dinara

Centro F1

Centro F1 je najpoznatiji hibrid dinje u Cantaloupe tipu, vrlo ranog pristizanja, sa plodovima krupnoće od 2-2,5kg. Biljka je vrlo brzog porasta sa bujnom lisnom masom otporna na pepelnicu i fuzarium. Visok sadržaj šećera i izuzetno aromatičan ukus izdvaja Centro u odnosu na ostale hibride. Odlično podnosi transport i stajanje na tezgi. Pored njivske gaji se i u ranoj plasteničkoj proizvodnji gde pokazuje vlo dobro zametanje i plodonošenje.

Rezistencija: ToMV:0-2, Ff:1-5, Fol:0-1, Va,Vd, Pi,Ma,Mi,Mj

Cena rasada: 50-60 dinara

Za više informacija pogledajte uslove saradnje ili nas kontaktirajte.